Bestel hier uw abonnement
 

Activiteiten

Het zwembad kent vele activiteiten, er is een recreatieve triathlon en er zijn workshops bewegen in het water. Natuurlijk is er ook de jaarlijkse zwemvierdaagse. Ook voor de jeugd wordt er ook van alles georganiseerd. Verdere informatie volgt.                                                                     

afbeelding Zwemvierdaagse 2017

Zwemvierdaagse 2017

Schrijf je nu in…!

Bij zwembad “de Hokseberg” in ‘t Harde

 

Van maandag  11 september t/m 15 september is er weer de zwem4daagse. Er zijn vijf dagen om een afstand te zwemmen. Om in aanmerking te komen voor een medaille moet je in ieder geval vier dagen zwemmen.

Als je nog geen 10 bent mag je 250 meter zwemmen en ben je boven de 10 dan zwem je 500 meter.

Iedereen mag deelnemen, maar je moet wel in het bezit zijn van zwemdiploma A. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 per persoon en bij voorinschrijving € 5,00 per persoon. De voorinschrijving is aan de kassa van het zwembad van heden t/m 10 september waar direct de betaling moet worden voldaan. Daarna inschrijven kan ook maar dan zijn de kosten € 7,50 p.p.

Tijdens de zwemvierdaagse wordt op woensdagmiddag 13 september de kindermiddag gehouden. De toegangsprijs is € 2,00 p.p. Doe je mee aan  de zwem4daagse dan is het gratis. Zwemabonnementen gelden niet.

afbeelding Bewegen in water!

Bewegen in water!

Bewegen in water!

Let op: op maandag 22 augustus eenmalig geen bewegen in het water ivm vakantie.

 

Vanaf maandag 2 mei a.s. is er van 9.30-10.30 uur ’Bewegen in water’. Dit wordt gegeven door Marion Westerink, oefentherapeut Mensendieck in ’t Harde.

Het is bedoeld voor mensen van 16 tot 75 jaar. De oefeningen zijn gericht op het vergroten van het uithoudingsvermogen, spierversterking, soepel houden van gewrichten, houdingsverbetering en lokale en totale ontspanning.

Door de opwaartse druk van het water zijn oefeningen in het water  voor de gewrichten minder belastend dan oefeningen op de kant, terwijl je met de weerstand van het water de oefeningen juist ook weer zwaarder kunt maken. Marion geeft per oefening aan hoe je dit kunt doen zodat je binnen je eigen mogelijkheden het optimale beweegplezier eruit haalt!

De eerste maandag van de maand ontvang je een factuur van Marion voor het aantal keer dat je die maand verwacht te komen.  Deze kun je per bank/giro betalen. De prijs van één les is € 6,-.

Voor opgave (niet persé nodig) en aanvullende informatie:

Marion Westerink, tel.: 06- 222 85 808 of mail naar info@mensendiecktharde.nl

afbeelding Estafette vierdaagse

Estafette vierdaagse

IETS TOTAAL NIEUWS TIJDENS DE ZWEMVIERDAAGSE.
Wij als zwemvierdaagse commissie hebben iets totaal nieuws bedacht voor de kindermiddag
En dat is ……. Een estafette….. voor kinderen vanaf 10 jaar
en degene die het snelste zijn wint een leuke prijs.
Deze estafette bestaat uit zwemmen,  een kruiwagenrace, tunnelkruipen en ballopen.
Dus ben je boven de 10 jaar trommel je vriendjes en vriendinnetjes bij elkaar en maak een groepje van 5 en meld je tijdig aan. Dit kan via het zwembad maar ook tijdens het inschrijven van de zwemvierdaagse.
Dus heb jij een beetje wedstrijdgevoel MELD JE VAN TE VOREN AAN MET 4 ANDEREN.
en verder zijn er op de kindermiddag ook nog hele leuke dingen te beleven
tijdens de zwemvierdaagse van 11 t/m 15 september
kindermiddag woe middag 13 sept.

 

 

Acties, nieuws en speciale aanbiedingen

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van de Hokseberg