Met persoonlijke aandacht en veel plezier
je zwemdiploma halen!

Zwemles verhoogt de waterpret

Kinderen vinden het heerlijk om in het water te bewegen. Maar het is pas veilig en vertrouwd wanneer ze zich de zwemvaardigheden eigen hebben gemaakt. Dat verhoogt bovendien de waterpret.

 

Om het zwemmen zo snel en zo goed mogelijk onder de knie te krijgen, wordt er bij zwembad de Hokseberg zwemles gegeven in kleine groepen met enthousiaste zwemdocenten.

  • Geen wachtlijsten
  • Ook B en C los mogelijk
  • Kleine groepjes 
  • Lekker buiten zwemmen
  • Al vanaf slechts € 125,-

Aanmelden voor zwemles

Al meer dan 25 jaar zwemles bij de Hokseberg

Bij Zwembad de Hokseberg worden al meer dan 25 jaar kinderen opgeleid voor de zwemdiploma’s A,B en C. Het team dat zwemles geeft bij Zwembad de Hokseberg, is deskundig en zeer gemotiveerd. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. In voorkomende gevallen wordt zelfs één op één begeleiding aangeboden om het zwemmen van de kinderen op gewenst niveau te brengen.

Waarom zwemles bij Zwembad de Hokseberg?

Geen wachtlijsten

Bij zwembad De Hokseberg kennen wij geen wachtlijsten voor de zwemlessen. Dit geld zowel voor diploma A , B en C. Wanneer u uw kind voor 1 mei inschrijft is er altijd plaats . De lessen starten op woensdag 18 mei.

Ook B en C los mogelijk

Het Zwem-ABC kent een logische opbouw, waardoor uw kind bij het behalen van ieder diploma vaardiger wordt. De zwemdiploma’s A en B zijn de eerste waardevolle stappen in de zwemopleiding. Wie ook C heeft is pas echt ‘zwemveilig” en heeft een paspoort voor veilig zwem- en waterplezier. Een kind met diploma’s A, B en C kan zich goed redden in moderne zwembaden en bij activiteiten in, op en aan het water.

KNZB geregistreerd

De Hokseberg staat bij de KNZB geregistreerd als erkend zweminstituut. De zwemlessen beginnen altijd begin mei. Het diploma-zwemmen vindt plaats aan het einde van het zomerseizoen ( september).

Lestijden, frequentie en kosten

De adviesleeftijd om te starten met zwemles voor het A-diploma is vanaf 5 jaar. Er wordt lesgegeven op woensdag avond tussen 17.30 uur en 20.00 uur en zaterdag ochtend tussen 8.30 uur en 10.30 uur. Kinderen die beginnen met zwemles krijgen twee keer per week les. De les duurt 25 minuten. In totaal worden er 32 lessen gegeven.

 

De kinderen die zwemles hebben voor het B en C diploma hebben een keer in de week les (zaterdag ochtend). De les duurt dan 50 minuten, in totaal worden voor deze groepen dus 16 lessen gegeven.

 

De kosten voor de zwemlessen zijn €125,-. Daarnaast zal er ook een abonnement aangeschaft moeten worden.

Aanmelden voor zwemles

Snel naar

Openingstijden, adres en tarieven

Abonnementen en bestellen

Antwoord op veelgestelde vragen